Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Montajı Kesinlikle Mimarilır? Her binanın ehil olduğu meydan ve ihtiyacı kaynak önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit ağırlıklamaz. Temelı binalar kullanım saatleri dışında hakeza bir yolu yeğleme edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla yangın bapları kilitlenebilmektedir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması vacip değildir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Sizin sinein yangın merdiveni projelerini iyi taammüden projeye mütenasip yangın merdiveni uygulamasına birlikte hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin nedeni insanoğluın inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi basıcı ki alevlere karşı dirençli olmasıdır. Belli bir ısıya derece dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın dışarıya Yangın Kapısı çıkmasını sağlamlayana denli dayanması çok önemlidir.

Yangın baplarında kapıyı heveslian ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, yararlı malzemelerden strüktürlması gerekir. Süsleyici yangın bapları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en defosuz bapların binanın konstrüksiyonsına mütenasip çelik üzere malzemelerden üretilen baplar olduğu gerçeği değhizmetmemiştir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir semtının boş olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda hayat zayiatının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Bir gayrı şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir yardım olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan aşkın olmaması gerekir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Dirimsel örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar ehven kapı sattığını iddia fail kişilerle mukabillaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede verimsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da bariyer olamayacaktır.

Camlı yangın bapları yahut panik barlı yangın bapları özge yangın bapsı türleri arasındadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page