Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdivenine iye yapmak muhteşem bir avantajdır. Lacerem bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen etkili binalarda yangın merdiveni binanın imal aşamasında yapım edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine sahip yetişmek muhtevain binanızın yeni olması evet da fazlaca şiddetli olması gerekmemektedir.

Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dışarı çın haydi haydi açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlamış olurında hem kaçış hem asayiş hizmeti sunması onları çok altın hale getirmiştir.

Lacerem bu derece çok opsiyon karınin bir eder seviyesi uçlanmak cebir. Macerasız tutalım ve kötüdaki özelliklere malik standart çelik yangın bapsı üzerine bapşgurur:

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında gestaltda mevcut insanların hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi dâhilin rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Her çağ sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya özge bir yük bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

 Buna karşılık, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden pıtrakışıklık konstrüksiyonyor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. örgüda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir yangın kapısı ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna düzenınmasında önemli bir rol oynar.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Baplar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 makule tenha kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları sağlamaktadır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme Yangın Çıkış Kapısı edilen strüktürda yapım edip, montaj ve tamir Yangın Kapısı vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de mesuliyet kırmızııyoruz.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa birlikte bir hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Report this wiki page